Steklarna Hrastnik

Spletna trgovina napis

Korporativne informacije

 

 y1f1l1 

Utrjujmo naš položaj v nišnem segmentu najvišje kakovosti

Utrjevanje položaja v segmentu, ki zahteva najvišjo kakovost dosegamo predvsem  z vlaganjem v razvoj na področju novih izdelkov, zaposlenih, naše proizvodnje in posledično tržišč. Tako smo  kolekciji HighGlass spirits pred kratkim dodali ekskluzivno steklenico Alaska. Zavedamo se ključne vloge vse življenjskega učenja, katerega pomembnost se bo z industrijo 4.0 še povečala. Ravno zaradi našega prehoda v pametno tovarno že danes vlagamo v izgradnjo kompetenc naših zaposlenih za delo v industriji 4.0. Aktivno delamo na povečanju naše prisotnosti na tržiščih Francije, UK in ZDA. To so ključna tržišča za razvoj programa embalažnega stekla, ki je hkrati tudi naš najpomembnejši program.  

 

Pomemben dejavnik v razvoju vsakega podjetja pa predstavlja tudi lokalno okolje. Le to namreč postavlja osnovne pogoje za rast in razvoj gospodarske dejavnosti. V Steklarni Hrastnik vračamo v lokalno okolje v katerem delujemo tudi v obliki sredstev za donacije in sponzorstva.  
Na prihodnji razvoj Steklarne Hrastnik bo pomembno vplivala ureditev Obrtno-industrijske cone Steklarna - TKI Hrastnik, saj bomo z novimi proizvodnimi kapacitetami povečali proizvodne zmogljivosti in s tem zadostili povečanemu obsegu povpraševanja po naših izdelkih, ter izgradnja ceste Hrastnik-Zidani Most, ki bo Hrastnik priključila na tretjo razvojno os in s tem omogočila steklarni boljše ter predvsem hitrejše povezave do naših partnerjev, dobaviteljev. Gre za velike infrastrukturne projekte, kjer bo pomembno sodelovanje gospodarstva in lokalne skupnosti ter razumevanje potreb okolja.

 

Z razvojem naše občine ne izboljšujemo le pogojev poslovanja same steklarne, ampak ustvarjamo priložnost za še boljše delovne pogoje za naše zaposlene ter dvigamo privlačnost zaposlitve v Steklarni Hrastnik za prihajajoče generacije.

DPPpolni

DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE

Steklarna Hrastnik je novembra 2011 prejela osnovni certifikat Družini prijazno podjetje

zaposleni

SKRB ZA ZAPOSLENE

Zavedamo se, da so motivirani zaposleni, opremljeni z znanjem in vizijo podjetja, naša...

Več

okolje

SKRB ZA OKOLJE

Veliko pozornosti namenjamo varovanju okolja. Odgovornost do okolja je za Steklarno...

Več

nagrade

NAŠE NAGRADE

Steklarna Hrastnik se je na izboru Zlata nit 2012 uvrstila med finaliste v kategoriji velika podjetja in prejela...

CertifikatAAANaslovna slo

NAŠI CERTIFIKATI

Mednarodni sejem Ambiente je Steklarni Hrastnik podelil certifikat Ethical Style Guide.

Več

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

  1. Kontakti
  2. Kje smo
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador