Steklarna Hrastnik

Spletna trgovina napis

Korporativne informacije

 

 y1f1l1 

Novost iz Steklarne Hrastnik: Steklenica Alaska – steklenica dveh obrazov

Steklarna Hrastnik z novo steklenico Alska utrjuje svoj položaj med proizvajalci visoko kakovostne steklene emabalaže

 

Steklenica Alaska predstavlja novo osvežitev in obogatitev kolekcije standardnih steklenic HighGlass, v kateri je sedaj že 15 steklenic. Dizjan steklenice Alaska navidhuje z dvojnostjo, saj je oblika steklenice hkrati čista in zapletena oz. trdna in dinamična. Prav ta dvojnost pa ponuja številne možnosti individualizacije in personalizacije, zato lahko ugodi še tako zahtevnim kupcem oz. proizvajalcem žganih pijač. Zaradi svoje zanimive oblike pa prepriča tudi končne uporabnike.

 

"Steklenica Alaska je rezultat našega mednarodnega oblikovalskega natečaja. Tovrstni natečaji so odlična priložnost, da v steklarni pridobimo številne sveže in inovativne ideje,“ je ob tej priložnosti poudaril Peter Čas, generalni direktor Steklarne Hrastnik in dodal: "Proizvajalci se vedno bolj zavedajo, da potrošniki kupujejo z očmi, in da na uspeh blagovne znamke pomembno vpliva kakovosti same embalaže. V Steklarni Hrastnik se trudimo, da kupcem ponudimo inovativne in všečne, a kakovostne rešitve na „ključ“ – torej od zasnove in prozvodnje same stekelnice do personaliziranega dekorja in zamaška.“ Vrhunska kakovost stekla, ki je rezultat ekstra čistega stekla s kristalnim sijajem, ter dovršena proizvodna tehnologija prepričajo vedno več kupcev. Tako so zaradi povečanega povpraševanja po stekleni embalaži v Steklarni Hrastnik v drugem kvartalu letošnjega leta povečali tudi proizvodne kapacitete na tem segmentu.
V Steklarni Hrastnik pa zaradi svoje sodobne in tehnološko dovršene proizvodnje lahko kupcem omogočijo tudi proizvodnjo majhnih serij. To jim omogoča tesnejše, partnerske odnose in hitro odzivanje na potrebe naročnikov. Naročnikom pa lahko ponudijo tudi dodatne storitve, ki pomembno vplivajo na končen izgled in zadovljstvo naročnikov - za naročnika lahko steklenico dekorirajo in izberejo primeren zamašek.


Steklenice iz kolekcije HighGlass, si lahko ogledate na povezavi, kjer je objavljen tudi video o aktualni steklenici Alaska.

 

Alaska-1 Alaska-2

DPPpolni

DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE

Steklarna Hrastnik je novembra 2011 prejela osnovni certifikat Družini prijazno podjetje

zaposleni

SKRB ZA ZAPOSLENE

Zavedamo se, da so motivirani zaposleni, opremljeni z znanjem in vizijo podjetja, naša...

Več

okolje

SKRB ZA OKOLJE

Veliko pozornosti namenjamo varovanju okolja. Odgovornost do okolja je za Steklarno...

Več

nagrade

NAŠE NAGRADE

Steklarna Hrastnik se je na izboru Zlata nit 2012 uvrstila med finaliste v kategoriji velika podjetja in prejela...

CertifikatAAANaslovna slo

NAŠI CERTIFIKATI

Mednarodni sejem Ambiente je Steklarni Hrastnik podelil certifikat Ethical Style Guide.

Več

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

  1. Kontakti
  2. Kje smo
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador