Steklarna Hrastnik

Spletna trgovina napis

Korporativne informacije

 

 y1f1l1 

Steklarna Hrastnik aktivna udeleženka programa BusinessClass za razvoj vodij prihodnosti

Sodelovanje z mladimi, v naši kadrovski strategiji, predstavlja zelo pomemben steber na katerem kontinuirano delamo že zadnjih sedem let. Zaradi takšne strateške usmerjenosti na kadrovskem področju smo  zmanjšali povprečno starosti zaposlenih v steklarni in tudi med ostalim ustanovili medindustrijski inovacijski center za mlade - PBC1860.  Verjamemo namreč, da lahko dosežemo zastavljene cilje le z odlično ekipo, katere del bodo tudi mladi, inovativni in ambiciozni strokovnjaki, in prav takšne posameznike bomo iskali v okviru programa BussinessClass. V okviru programa bomo zaposlili skrbnika ključnih kupcev, razvojnega tehnologa in specialista za logistiko.


Zgrabite priložnost za učno uro pri naših strokovnjakih in do nedelje 25.7.2017 oddajte vašo prijavo na naslovu http://www.business-class.si/. Dobili boste odlično popotnico za nadaljnjo gradnjo kariere in preizkusili svoje znanje in meje v podjetju ki načrtuje vstope na nove trge.

 

V okviru programa BusinessClass želimo v svojo ekipo sprejeti posameznike, ki bodo s svojim znanjem, energijo, inovativnostjo prispevali k dosegu ambicioznih poslovnih ciljev. Izbrani kandidati bodo delo opravljali pod neposrednim mentorstvom naših zaposlenih z namenom, da po testnem obdobju samostojno izvajajo naloge in doprinesejo k razvoju Steklarne Hrastnik. Peter Čas, namestnik generalnega direktorja Steklarne Hrastnik d.o.o., je mlade povabil k sodelovanju, saj je prepričan, da gre za  odlično priložnost in za pridobitev dragocenih izkušenj: »Mladi ste polni idej, znanja in predvsem neobremenjeni s kalupi, v katere lahko zapademo. Iščete nove možnosti, načine in ste ob kreativnem okolju ter mentorstvu generatorji odličnih, inovativnih idej. Steklarna Hrastnik vam s sodelovanjem v programa BusinessClass ponuja priložnost za gradnjo in razvoj kariere, predvsem pa dragocene izkušnje v podjetju, ki deluje v mednarodnem okolju.«.

Več o samem programu BusinessClass in njegovih ciljih najdete na povezavi.

DPPpolni

DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE

Steklarna Hrastnik je novembra 2011 prejela osnovni certifikat Družini prijazno podjetje

zaposleni

SKRB ZA ZAPOSLENE

Zavedamo se, da so motivirani zaposleni, opremljeni z znanjem in vizijo podjetja, naša...

Več

okolje

SKRB ZA OKOLJE

Veliko pozornosti namenjamo varovanju okolja. Odgovornost do okolja je za Steklarno...

Več

nagrade

NAŠE NAGRADE

Steklarna Hrastnik se je na izboru Zlata nit 2012 uvrstila med finaliste v kategoriji velika podjetja in prejela...

CertifikatAAANaslovna slo

NAŠI CERTIFIKATI

Mednarodni sejem Ambiente je Steklarni Hrastnik podelil certifikat Ethical Style Guide.

Več

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

  1. Kontakti
  2. Kje smo
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador