Steklarna Hrastnik

Spletna trgovina napis

Korporativne informacije

 

 y1f1l1 

EBC kongres v Sloveniji

V Ljubljani v teh dneh poteka 36. EBC kongres (European Brewery Convention). Srečanje poteka od 14. do 18. maja, to pa je tudi prvo srečanje evropskih in svetovnih strokovnjakov s področja pivovarstva v Sloveniji. Zbralo se je okoli 300 strokovnjakov z vsega sveta. Osrednje strokovno dogajanje poteka v Cankarjevem domu, gostje pa so deležni obiska tudi nekaj drugih slovenskih krajev ter pivovarn.

 

Steklarna Hrastnik je za ta zelo pomemben dogodek za pivovarsko industrijo ena izmed sponzorjev kongresa. Prav tako so bili del izdelave lokalnega kozarca za pivo, pripravljenega posebej za to priložnost. Obliko kozarca je posebna skupina izbrala že v predizboru, izdelali so ga v steklarni Ritzenhoff, ki je tudi poslovni partner hrastniške steklarne, z izbranim potiskom pa so ga do konca oblikovali v Steklarni Hrastnik.

 

Za potisk kozarca so uporabili izključno organske barve, ki ne vsebujejo nobenih škodljivih primesi, težkih kovin ali drugih škodljivih elementov ter so tako zdravju popolnoma neškodljive. Na področju uporabe organskih barv za steklo so v Steklarni Hrastnik med pionirji in tako tudi na področju dekoriranja steklenih izdelkov dokazujejo, da je skrb za okolje velik del trajnostnega ekološkega razvoja.

 

Na samem kongresu ima Steklarna Hrastnik tudi razstavni prostor, kjer bodo najuglednejši pivovarji na svetu še bolje spoznali bogato ter vrhunsko ponudbo hrastniške steklarne, namenjeno pivovarski industriji – tako majhnim, butičnim pivovarjem kot tudi velikim proizvajalcem.

DPPpolni

DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE

Steklarna Hrastnik je novembra 2011 prejela osnovni certifikat Družini prijazno podjetje

zaposleni

SKRB ZA ZAPOSLENE

Zavedamo se, da so motivirani zaposleni, opremljeni z znanjem in vizijo podjetja, naša...

Več

okolje

SKRB ZA OKOLJE

Veliko pozornosti namenjamo varovanju okolja. Odgovornost do okolja je za Steklarno...

Več

nagrade

NAŠE NAGRADE

Steklarna Hrastnik se je na izboru Zlata nit 2012 uvrstila med finaliste v kategoriji velika podjetja in prejela...

CertifikatAAANaslovna slo

NAŠI CERTIFIKATI

Mednarodni sejem Ambiente je Steklarni Hrastnik podelil certifikat Ethical Style Guide.

Več

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

  1. Kontakti
  2. Kje smo
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador