Steklarna Hrastnik

Spletna trgovina napis

Korporativne informacije

 

 y1f1l1 

Steklarna Hrastnik v Glasgowu uspešno predstavila One stop shop storitev

Steklarna Hrastnik, vodilno podjetje v svetovnem merilu pri proizvodnji specialnih steklenic v super premium kakovosti, je 27. 3. 2017 v Glasgowu pod okriljem Britansko-slovenske gospodarske zbornice ter Gospodarske zbornice Glasgow skupaj s partnerji izvedla delavnico z nazivom Premium Packaging Open Day, ki je bila deležna velike pozornosti in požela številne pozitivne odzive. Udeležencem delavnice so predstavili novejše trende pri proizvodnji steklenic. Delavnice predstavljajo eno izmed aktivnosti v okviru promocije One stop shop storitve, katere cilj je ponuditi naročniku celovito storitev - od idejne zasnove do končnega produkta - oblikovanje, proizvodnja, dekor in zamaški za steklenice.

 

Pri pripravi dogodka so bili partnerji  Steklarne Hrastnik vodilno poljsko podjetje za inovativni dekor, Dekorglass, Steklarna Rogaška, slovensko podjetje za proizvodnjo namiznega in embalažnega stekla iz kristala, Labrenta, vodilni italijanski proizvajalec zamaškov, Swarowski, svetovno znani proizvajalec dragih kamnov in Croxons, distributer za stekleno embalaže.

 

Dogodka, ki je ponudil številne možnosti mreženja in iskanja novih partnerjev, so se udeležili med drugimi tudi predstavniki podjetij in organizacij kot so na primer - William Grants, Chivas Bros, Distell, Scottish Whiskey Association. »Zadovoljni smo da se je delavnice udeležilo 85 % vseh proizvajalcev škotskega viskija. Prepričani smo, da smo poleg naše visoko kakovostne proizvodnje, fleksibilnosti ter zmožnosti proizvodnje majhnih serij, v povezavi s sinergijami z našimi partnerji, skupaj s katerimi nudimo One stop shop storitev, odlična izbira ne le velikih, ampak tudi manjših, butičnih proizvajalcev žganih pijač,« je povedal Andrej Božič, generalni direktor Steklarne Hrastnik.

 

Glasgow kot mesto za promocijo One stop shop storitve Steklarne Hrastnik ni bil izbran naključno. Škotska si namreč prizadeva ustvariti pogoje, ki bodo omogočali dolgoročno rast industrije žganih pijač ter zagotoviti, da bo Škotska obdržala primat vodilne proizvajalke kakovostnih žganih pijač. Izvoz žganih pijač predstavlja kar 75 % škotskega izvoza na področju hrane in pijače, njihove številne destilarne pa beležijo več kot 1,6 milijona obiskovalcev letno.

 

Open Day Hrastnik1860 Glasgow 04 Open Day Hrastnik1860 Glasgow 12 Open Day Hrastnik1860 Glasgow 13

 

DPPpolni

DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE

Steklarna Hrastnik je novembra 2011 prejela osnovni certifikat Družini prijazno podjetje

zaposleni

SKRB ZA ZAPOSLENE

Zavedamo se, da so motivirani zaposleni, opremljeni z znanjem in vizijo podjetja, naša...

Več

okolje

SKRB ZA OKOLJE

Veliko pozornosti namenjamo varovanju okolja. Odgovornost do okolja je za Steklarno...

Več

nagrade

NAŠE NAGRADE

Steklarna Hrastnik se je na izboru Zlata nit 2012 uvrstila med finaliste v kategoriji velika podjetja in prejela...

CertifikatAAANaslovna slo

NAŠI CERTIFIKATI

Mednarodni sejem Ambiente je Steklarni Hrastnik podelil certifikat Ethical Style Guide.

Več

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

  1. Kontakti
  2. Kje smo
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador