Steklarna Hrastnik

Spletna trgovina napis

Korporativne informacije

 

 y1f1l1 

Dnevi inovacij Steklarne Hrastnik

SOUSTVARJAMO TRENDE V STEKLARSKI INDUSTRIJI

Steklarna Hrastnik že od leta 1860 ponuja visoko kakovostne steklene izdelke iz enega najčistejših stekel na svetu in je danes ena vodilnih svetovnih proizvajalk steklene embalaže v super premium kakovostnem razredu. V Steklarni Hrastnik se zavedajo, da lahko samo s timskim delom in sodelovanjem, ki pelje do novega razvoja, obdržijo svojo  pozicijo v nišnem segmentu visoko kakovostnih žganih pijač. Zato organizirajo dneve inovacij za svoje partnerje. V okviru nedavno zaključenega dneva inovacij so v Steklarni Hrastnik, ob izmenjavi znanj in izkušenj z mednarodnimi partnerji, izbirali nove steklenice za lastno kolekcijo HighGlass.


Na zadnjem dnevu inovacij so sodelovali - angleška kreativna agencija Nude, DekorGlass, vodilno poljsko podjetje za dekor, Vinolok, podjetje, ki proizvaja zamaške, distributerja Estal in Vetroelite, francosko svetovalno podjetje Rica Consulting & Design in hrvaški proizvajalec žganih pijač Badel1862.

V Steklarni Hrastnik se zavedajo, da igra steklena embalaža pomembno vlogo pri nakupnih odločitvah kupcev pijač v super premium segmentu. Zato poleg tehnično najzahtevnejših steklenic, ki jih proizvajajo v  super premium kakovosti, iščejo načine, kako še dodatno razširiti ponudbo za svoje stranke. V okviru tokratnega dneva inovacij so zato iskali nove steklenice za lastno kolekcijo HighGlass. »Standardne steklenice iz naše kolekcije HighGlass spadajo v super premium kakovosti razred in so odraz najnovejših oblikovalskih trendov. Ker želimo to pozicijo ne le zadržati, ampak tudi soustvarjati trende, smo organizirali Dneve inovacij, kjer preko iskanja novih priložnosti za steklarsko industrijo delimo znanje, izmenjujemo ideje, iščemo inovativne rešitve, ki bodo sledile in tudi postavljale trende ter s tem nas in naše partnerje postavile pred konkurenco.« je predstavil pomen takšnih srečanj Andrej Božič, generalni direktor Steklarne Hrastnik.


Nove steklenice v kolekciji HighGalss odraz aktualnih svetovnih trendov
Nova steklenica oz. steklenice, rezultat Dneva inovacij,  bodo ustrezale trenutnemu svetovnemu  trendu, ki se imenuje »obrt (craft)« in je po besedah angleške kreativne agencije Nude prevladujoč v svetu pijač, in sicer predvsem zaradi pojava številnih malih, neodvisnih destilarn, ki kupcem komunicirajo povsem druge vrednote kot velike uveljavljene znamke. Njihove vrednote , kot so odkritost in enostavnost,  pa mora sporočati tudi embalaža, ki pogosto predstavlja prvi stik kupca z izdelkom. Nove steklenice, ki bodo usmerjene predvsem v segment gina,  pa ne bodo zanimive le za manjše proizvajalce, ampak tudi  za mednarodne, uveljavljene znamke, ki želijo komunicirati dosežke na tem segmentu.

Steklarna Hrastnik je zaradi najboljše tehnologije na trgu, znanja in motiviranosti zaposlenih, kar zagotavlja ponavljanje kakovosti in izdelavo steklenic v najzahtevnejših oblikah tako v manjših kot večjih serijah, lahko partner majhnim destilarnam in multinacionalkam. Zgodba o delovanju Steklarne Hrastnik, trajnostni princip delovanja, družbena odgovornost, spoštovanje zaposlenih in vpetost v lokalno okolje, pa odraža tudi vrednote, ki jih naročniki, kupci cenijo in zato tudi pričakujejo.

 

SH-7 SH-10 SH-92
SH-104 SH-107 SH-148
SH-160 SH-188    

 

Slike v polni ločljivosti:

jpgFotografija-1.jpg
jpgFotografija-2.jpg
jpgFotografija-3.jpg
jpgFotografija-4.jpg
jpgFotografija-5.jpg
jpgFotografija-6.jpg
jpgFotografija-7.jpg
jpgFotografija-8.jpg

DPPpolni

DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE

Steklarna Hrastnik je novembra 2011 prejela osnovni certifikat Družini prijazno podjetje

zaposleni

SKRB ZA ZAPOSLENE

Zavedamo se, da so motivirani zaposleni, opremljeni z znanjem in vizijo podjetja, naša...

Več

okolje

SKRB ZA OKOLJE

Veliko pozornosti namenjamo varovanju okolja. Odgovornost do okolja je za Steklarno...

Več

nagrade

NAŠE NAGRADE

Steklarna Hrastnik se je na izboru Zlata nit 2012 uvrstila med finaliste v kategoriji velika podjetja in prejela...

CertifikatAAANaslovna slo

NAŠI CERTIFIKATI

Mednarodni sejem Ambiente je Steklarni Hrastnik podelil certifikat Ethical Style Guide.

Več

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

  1. Kontakti
  2. Kje smo
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador