Steklarna Hrastnik

Spletna trgovina napis

Korporativne informacije

 

 y1f1l1 

Steklarna Hrastnik razpisuje oblikovalski natečaj

SPLET IN PREPLET DRZNOSTI, INOVATIVNOSTI TER UPORABNOSTI

Steklarna Hrastnik skupaj s partnerjema poljskim dekoraterjem DekroGlass ter medijsko hišo Paragraph Publishing iz Londona organizira mednarodni oblikovalski natečaj, v okviru katerega vabi oblikovalce k oblikovanju steklenice za žgane pijače v premium segmentu. Slavnostna podelitev priznanj bo marca 2017 v Londonu, na prireditvi Word Drinks Award, ki jo organizira Paragraph Publishing.


Prijave na natečaj zbirajo do 30. oktobra 2016. Strokovna komisija, ki bo sestavljena iz svetovno znanih  strokovnjakov s področja industrijskega oblikovanja, steklarstva in industrije proizvodnje žganih pijač, bo med  predlogi izbrala tri zmagovalce, ki bodo nagrajeni po vnaprej znanem ključu. Kot poudarjajo v Steklarni Hrastnik, iščejo predlog za steklenice za žgane pijače, ki bodo izstopale zaradi svoje kreativnosti, estetike, dekorja in zgodbe. Nagrajene steklenice bodo postale del njihove standardne kolekcije High Glass.   


Steklarna Hrastnik v nišnem segmentu super premium embalažnega stekla skupaj s partnerjem poljskim podjetjem DekorGlass, ki je odgovoren za dekor, predstavlja eno  najboljših izbir na svetovnem nivoju. Steklarna Hrastnik takšen ugled na svetovnem trgu dosega zaradi svojih tehnično  dovršenih steklenic, narejenih iz enega najčistejših stekel na svetu, ki dodatno izboljša kakovost končnega produkta. Njihovo konkurenčno prednost predstavlja njihova prilagodljivost naročnikovim zahtevam. Zaradi prilagodljivosti lahko proizvajajo manjše količine, ponavljajo top kakovost in  nudijo celovito storitev. Med njihove stranke se uvrščajo podjetja kot so Hennessy, Bacardi, Diageo in številni drugi . Nekatere od referenčnih steklenic si lahko ogledate TUKAJ.


Več o natečaju TUKAJ. Prijave na natečaj zbirajo na award@hrastnik1860.com, kamor lahko posredujete tudi dodatna vprašanja glede natečaja.

DPPpolni

DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE

Steklarna Hrastnik je novembra 2011 prejela osnovni certifikat Družini prijazno podjetje

zaposleni

SKRB ZA ZAPOSLENE

Zavedamo se, da so motivirani zaposleni, opremljeni z znanjem in vizijo podjetja, naša...

Več

okolje

SKRB ZA OKOLJE

Veliko pozornosti namenjamo varovanju okolja. Odgovornost do okolja je za Steklarno...

Več

nagrade

NAŠE NAGRADE

Steklarna Hrastnik se je na izboru Zlata nit 2012 uvrstila med finaliste v kategoriji velika podjetja in prejela...

CertifikatAAANaslovna slo

NAŠI CERTIFIKATI

Mednarodni sejem Ambiente je Steklarni Hrastnik podelil certifikat Ethical Style Guide.

Več

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

  1. Kontakti
  2. Kje smo
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador