Steklarna Hrastnik

Spletna trgovina napis

Korporativne informacije

 

 y1f1l1 

Steklarna Hrastnik je na izboru Zlata nit 2012 prejela priznanje za zgledno prestrukturiranje

Steklarna Hrastnik se je na izboru Zlata nit 2012 uvrstila med finaliste v kategoriji velika podjetja in prejela posebno priznanje za zgledno prestrukturiranje podjetja. Priznanje je steklarna dobila zato, ker tudi v času reorganizacije ni pozabila na ključno dobrino v podjetju, na zaposlene.
Skrb za zaposlene in strateško upravljanje s kadri sta poleg inovacij in skrbi za kakovost izdelkov ključna temelja uspeha Steklarne Hrastnik. V minulih treh letih smo veliko vložili v zaposlene. Uvedli smo sistem notranjega mentorstva, s katerim prenašamo znanje med zaposlenimi. Vsak novozaposleni se uvaja v skrbno vodenem procesu uvajanja. Oblikovali smo sistem horizontalnega napredovanja in sistem letnih razgovorov, zaposlene dodatno stimuliramo z nagrajevanjem uspešnosti. V teku je poseben program preventivnih izobraževanj za zaposlene zaradi zahtevnosti dela, s katerimi preprečujemo izgorelost na delovnem mestu. Letos bomo na tovrstni preventivni oddih poslali že deseto in enajsto skupino sodelavcev. Velik poudarek dajemo usklajevanju zasebnega in poslovnega življenja. Skrbimo za razvoj ključnih kadrov.

"Tega priznanja sem se iskreno razveselil, pa smo jih v steklarni v zadnjem obdobju dobili kar nekaj. Je namreč jasno izraženo mnenje naših sodelavcev, je odraz vsega, kar smo naredili in kako te spremembe zaznavajo naši zaposleni," je dejal generalni direktor Steklarne Hrastnik, d. o. o., Andrej Božič, ki steklarsko podjetje z več kot 153-letno tradicijo vodi od začetka leta 2010 in ga je v kratkem obdobju potegnil iz rdečih številk. "Resnično priznanje gre vsakemu sodelavcu Steklarne Hrastnik posebej. Oni so spremembe sprejeli za svoje, jih začutili, izvajali in tako naredili razliko."

V Steklarni Hrastnik se zavedamo, da moramo biti še naprej inovativni, strastni in drugačni, saj bomo le tako uspešni na trgu. Skrb za razvoj naših zaposlenih ostaja naša pomembna strateška vrednota.
DPPpolni

DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE

Steklarna Hrastnik je novembra 2011 prejela osnovni certifikat Družini prijazno podjetje

zaposleni

SKRB ZA ZAPOSLENE

Zavedamo se, da so motivirani zaposleni, opremljeni z znanjem in vizijo podjetja, naša...

Več

okolje

SKRB ZA OKOLJE

Veliko pozornosti namenjamo varovanju okolja. Odgovornost do okolja je za Steklarno...

Več

nagrade

NAŠE NAGRADE

Steklarna Hrastnik se je na izboru Zlata nit 2012 uvrstila med finaliste v kategoriji velika podjetja in prejela...

CertifikatAAANaslovna slo

NAŠI CERTIFIKATI

Mednarodni sejem Ambiente je Steklarni Hrastnik podelil certifikat Ethical Style Guide.

Več

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

  1. Kontakti
  2. Kje smo
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador