Steklarna Hrastnik

Spletna trgovina napis

Embalažno steklo

 

 y1f1l1 


Zakaj High Glass?

 

Spey   Diamando   Callisto   Saturn   Egg           

Ena od posebnosti desetih tehnično dovršenih standardnih steklenic kolekcije HighGlass  je poleg super premium kakovosti  v njihovi prilagodljivosti. Prav ta lastnost pa kupcu omogoča, da z dodanim dekorjem steklenici vtisne individualno noto oz. pečat svoje blagovne znamke in  ji s tem doda avtentičnost. Ali ste vedeli, da je uspeh vaše blagovne znamke po nekaterih raziskavah  80 % odvisen od same embalaže?

 

 _______________________________________________________________________________________________________________________________________

Ostale lastnosti steklenic iz HighGlass kolekcije:


Steklenice 1   Steklenice 2   Makro

 • ekstra čisto steklo, ki  dosega visoko transparentnost in lesk kristala;
 • super premium kakovost; steklenice High Glass sodijo v najvišji kakovostni razred po standardih, ki veljajo v steklarstvu po svetu
 • kakovost dekorirane steklenice  je zagotovilo, da bo steklenica izstopala na prodajnih policah pred konkurenco.


Oglejte si izgled in tehnične značilnosti vseh 10 steklenic TUKAJ.

 

Pišite nam na info@hrastnik1860.com in z veseljem vam bomo poslali vaš izvod kataloga kolekcije HighGlass ali vam v živo predstavili steklenice.

 

 _______________________________________________________________________________________________________________________________________

Ključne prednosti sodelovanja s Steklarno Hrastnik:

  dolina   fabrika   mi smo 1860

 • Smo fleksibilni glede količin. Delamo lahko tako manjše kot velike količine. To omogoča blagovnim znamkam, da rastejo z nami.
 • »One stop shop«. Nudimo storitev od oblikovanja, proizvodnje steklenih izdelkov do dekoriranja, ki ga izvajamo sami ali pri zaupanja vrednemu partnerju naše steklarne, poljskem podjetju DekorGlass, odvisno od zahtevanega procesa dekoracije.
 • Stalno zagotavljanje kakovosti. Zaradi avtomatizirane proizvodnje in  napredne  tehnologije na trgu in znanja/izkušnje naših zaposlenih zagotavljanje ponavljanje kakovosti. To dokazujejo tudi naše reference.
 • Smo okoljsko in družbeno odgovoren partner.  Naše delo temelji na trajnostnem principu, saj se v Steklarni Hrastnik se zavedamo tudi potreb okolja, zato vseskozi, ob povečani proizvodnji, zmanjšujemo okoljski odtis.
  EBA video.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Galerija


 

STORITVE, KI VAM JIH PONUJAMO
03-embalazni sitotisk_M

DIREKTNI TISK

Storitev neposrednega tiska ponujamo na  dveh proizvodnih programih v Steklarni Hrastnik – na embalažnem steklu in namiznem steklu. 


Brizgano črna m

BRIZGANJE

Storitev brizganja ponujamo na vseh treh proizvodnih programih Steklarne Hrastnik – na embalažnem steklu, namiznem steklu in razsvetljavnem steklu.
 

 

odlepka brizgano palmieri

POSREDNI TISK

Storitev ročne aplikacije odlepk ponujamo na vseh treh proizvodnih programih Steklarne Hrastnik – na embalažnem steklu, namiznem steklu in razsvetljavnem steklu.

03-satiniranje embalazni_program-M

SATINIRANJE

To storitev izvajamo na vseh treh proizvodnih programih Steklarne Hrastnik - embalažnem steklu, namiznem steklu in razsvetljavnem steklu.


callisto 1-M

DIZAJN IZDELKOV

Zaradi izjemne kakovosti našega stekla in lastnega znanja smo sposobni oblikovati najrazličnejše steklarske izdelke. .

 

POVEŽITE SE

y1 f1 l1p1

Nas želite kontaktirati?

 1. Kje smo
 2. Kontakti
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 600
crta  TELEFONSKA 
  ŠTEVILKA

  03 56 54 623
crta  ELEKTRONSKI 
  NASLOV
  
 
EBA2014 15Logo ambasador