Hrastnik Glassworks

Web store sign

Career

 

 y1f1l1 

Meet our colleagues


Jure Fideršek

JURE FIDERŠEK, Samostojni strokovni sodelavec za prodajo

Prodajniki smo razdeljeni tako po segmentih prodaje kot za prodajo kupcem na določenem geografskem področju. Seveda pa tukaj ne gre samo za prodajne aktivnosti do kupcev,  temveč za kopico ostalega dela - dobro je poznati logistično in finančno terminologijo, procese nabave, proizvodni proces. Za odlično opravljeno delo potrebujem dobro ekipo, katere pa v Steklarni ni težko najti. Vsi oddelki prispevajo svojo dodano vrednost h končnemu produktu in pomagajo pri procesu prodaje. Pri delu srečuješ zanimive ljudi iz vsega sveta, sodeluješ pri razvoju res vrhunskih izdelkov, tudi potovanja so sestavni del.


Metka Šmit

METKA ŠMIT, Skrbnik strank

Zaposlena sem v prodajni enoti embalažnega stekla. Moje delo v širšem smislu obsega prodajne aktivnosti, komunikacijo z naročniki  ter administrativne naloge. Oddelki smo med seboj izredno povezani in resnično delujemo  med seboj kot ekipa  in  ko je treba »stisnit«, damo vse od sebe. Človek lahko dobro dela, samo če ima takšen tim. In izredno sem jim hvaležna za vse opravljeno delo in trud, ki ga dnevno vlagajo vanj. In nenazadnje -  v steklarni smo vsak dan obkroženi z izjemnimi steklenimi izdelki, ki jih zmoremo narediti. Vsi produkti nam tako dajejo motivacijo, da jih tudi prodajniki predstavimo le tako, kot si zaslužijo – najboljše.


Andrej Renko

ANDREJ RENKO, Vodja oddelka procesnih inženirjev

Steklarna Hrastnik izdeluje vrhunske steklene izdelke s sodobnimi steklarskimi stroji. Sem del procesnega oddelka, v katerem skrbimo za nemoteno odvijanje proizvodnega procesa in s tem zagotavljamo ustreznost izdelkov. Vsekakor se zavzemamo za posodabljanje in izboljševanje obstoječih tehnologij. Če te veseli poklic iz elektro smeri inženirske stopnje, je delo v Steklarni Hrastnik lahko odlično, ker se srečuješ s sodobnimi in različnimi tehnologijami, s katerimi bogato nadgrajuješ svoje znanje. Veliko je tudi možnosti za uresničevanje novih idej. Vsekakor pa je pogoj, da te pridobivanje tehničnega znanja in spremljanje novosti na področju tehnologije zelo veseli. Izpostavil pa bom tudi rezultat avtomatizacije delovnih procesov, ki olajšujejo delo zaposlenim v Steklarni – ta viden napredek me zelo motivira za iskanje inovativnih rešitev tudi v prihodnje.


Branko Kastelic

Branko Kastelic, Vodja vzdrževanja orodja

Skrbim za pravilno uporabo zaščitnih sredstev, pravilno delovanje strojev in naprav v delavnici, za zagotovitev zadostnih osnovnih sredstev za delo ter za red in čistočo v delavnici. Moja dolžnost je organizacija nemotenega poteka popravila, korekcij, kontrole orodja in priprava menjav in dostave orodja na stroj. Naj omenim, da so mi v veliko pomoč moji sodelavci, brez katerih bi bilo te dolžnosti nemogoče izvajati.

DPPpolniAng

FAMILY FRIENDLY COMPANY

In November 2011, Steklarna Hrastnik  was proud to receive the basic Family Friendly Company Certificate.

zaposleni

STAFF DEVELOPMENT

We are well aware of the fact that well-motivated staff, equipped with expert knowledge and..

More

okolje

ENVIRONMENTAL PROTECTION
We place great importance on the protection of the environment.

More

nagrade

OUR AWARDS

 

Steklarna Hrastnik was a finalist at the 2012 Zlata Nit pageant in the Big Companies category, and received... 

CertifikatAAANaslovna ang

OUR CERTIFICATES

 

Ambiente International Fair was granted the Ethical Style Guide certificate to Steklarna Hrastnik.

MORE

CONNECT

y1 f1 l1p1