Hrastnik Glassworks

Web store sign

CORPORATE INFORMATION

y1f1l1

Utrjujmo naš položaj v nišnem segmentu najvišje kakovosti

Utrjevanje položaja v segmentu, ki zahteva najvišjo kakovost dosegamo predvsem  z vlaganjem v razvoj na področju novih izdelkov, zaposlenih, naše proizvodnje in posledično tržišč. Tako smo  kolekciji HighGlass spirits pred kratkim dodali ekskluzivno steklenico Alaska. Zavedamo se ključne vloge vse življenjskega učenja, katerega pomembnost se bo z industrijo 4.0 še povečala. Ravno zaradi našega prehoda v pametno tovarno že danes vlagamo v izgradnjo kompetenc naših zaposlenih za delo v industriji 4.0. Aktivno delamo na povečanju naše prisotnosti na tržiščih Francije, UK in ZDA. To so ključna tržišča za razvoj programa embalažnega stekla, ki je hkrati tudi naš najpomembnejši program.

Pomemben dejavnik v razvoju vsakega podjetja pa predstavlja tudi lokalno okolje. Le to namreč postavlja osnovne pogoje za rast in razvoj gospodarske dejavnosti. V Steklarni Hrastnik vračamo v lokalno okolje v katerem delujemo tudi v obliki sredstev za donacije in sponzorstva.
Na prihodnji razvoj Steklarne Hrastnik bo pomembno vplivala ureditev Obrtno-industrijske cone Steklarna - TKI Hrastnik, saj bomo z novimi proizvodnimi kapacitetami povečali proizvodne zmogljivosti in s tem zadostili povečanemu obsegu povpraševanja po naših izdelkih, ter izgradnja ceste Hrastnik-Zidani Most, ki bo Hrastnik priključila na tretjo razvojno os in s tem omogočila steklarni boljše ter predvsem hitrejše povezave do naših partnerjev, dobaviteljev. Gre za velike infrastrukturne projekte, kjer bo pomembno sodelovanje gospodarstva in lokalne skupnosti ter razumevanje potreb okolja.

Z razvojem naše občine ne izboljšujemo le pogojev poslovanja same steklarne, ampak ustvarjamo priložnost za še boljše delovne pogoje za naše zaposlene ter dvigamo privlačnost zaposlitve v Steklarni Hrastnik za prihajajoče generacije.

DPPpolniAng

FAMILY FRIENDLY COMPANY

In November 2011, Steklarna Hrastnik  was proud to receive the basic Family Friendly Company Certificate.

zaposleni

STAFF DEVELOPMENT

We are well aware of the fact that well-motivated staff, equipped with expert knowledge and..

okolje

ENVIRONMENTAL PROTECTION
We place great importance on the protection of the environment.

nagrade

OUR AWARDS

Steklarna Hrastnik was a finalist at the 2012 Zlata Nit pageant in the Big Companies category, and received...

CertifikatAAANaslovna ang

OUR CERTIFICATES

Ambiente International Fair was granted the Ethical Style Guide certificate to Steklarna Hrastnik.

CONNECT

y1 f1 l1p1